2018: Indian Summer

COLLECTORS ITEMS 2018: INDIAN SUMMER

In 2018 is Indian Summer het verhaal achter de genummerde collectors items. Een verhaal over het zien van eindeloze mogelijkheden en mogelijkheden creëren voor anderen.

INDIAN SUMMER

De warme zomerdagen waren al lang voorbij en je keek er met heimwee op terug. Maar dan plots totaal onverwacht en onverhoopt, overvalt de Indian Summer jou. Die nazomerse dag in de herfst die je helemaal niet ziet aankomen, en dan opeens is er die warme gloed. Al je zintuigen worden geprikkeld. Het water is helblauw, de blaadjes hebben alle kleuren ten top, de zon schijnt op je gezicht, de temperatuur is perfect, verfrissend maar zalig warm tegelijkertijd. Alles valt zo precies samen dat je sprakeloos staat te kijken. Je ogen worden plots terug geopend voor al het mooie dat deze wereld herbergt. En voor de dingen die je misschien nog niet kende. Je put weer uit een hernieuwde bron van energie die je aanspoort om de schoonheid in de diversiteit te zien en steeds in mogelijkheden te denken. Je voelt toch een enorme dankbaarheid voor zo’n Indian Summer moment waar alles op zijn plaats lijkt te vallen.

Dit overweldigend gevoel kom je maar heel af en toe tegen, zelfs niet elk jaar.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Groeien langs, over, onder of door een obstakel ….

De momenten waarop we iets bereiken in ons leven, begrijpen we meteen hoe cruciaal het is om in termen van mogelijkheden te denken. Het is opvallend hoe mensen zichzelf soms klein houden en worden getroffen door de uitdagingen van het leven. Dit is een onnatuurlijke reactie die zich alleen bij de mens manifesteert. Neem bijvoorbeeld een ​​boom. Een boom groeit zo hoog mogelijk, zo hoog mogelijk. Het obstakel op zijn pad doet er niet toe, een steen of een rivier is, hij groeit erover, eronder, ernaast, … het maakt niet uit, hij vindt een weg totdat hij sterft. In de natuur groeit alles tot het hoogst mogelijke niveau. De mens kan geen uitzondering zijn.

Het hele Indian Summer-verhaal is een metafoor die ons herinnert aan de moment waarop alles opeens zo mooi samenvalt. Een moment waarop we opnieuw worden herinnerd aan het zien van eindeloze mogelijkheden en het creëren van kansen voor anderen.

Indian Summer limited collectors item 2018 Ketting

indian-summer our-story

Indian Summer limited collectors item 2018 Ring

indian-summer our-story

Indian Summer limited collectors item 2018 Oorbellen

indian-summer our-story